terug naar overzicht

JOOST tekent nieuwe samenwerking met Elk

Donderdag 9 juli 2020

JOOST tekende vanmiddag een nieuw raamcontract met onderhoudsbedrijf Elk. Samen met Elk verduurzamen we in 2020 en 2021 ruim 220 woningen in Heeswijk-Dinther, Rosmalen en Boxtel. Met deze samenwerking dragen we bij aan onze koersdoel van natuurlijk duurzaam. Ook dragen we bij aan de betaalbaarheid van onze woningen, want een optimaal geïsoleerde woning scheelt voor onze huurders een hoop in de stookkosten.

Op de foto  directeur Roel van Elk van onderhoudsbedrijf Elk en directeur-bestuurder Rob Dekker ondertekenen de raamovereenkomst. 

Isolatie binnen de schil van de woning

De woningen van JOOST worden geïsoleerd binnen de bestaande schil. Dit betekent dat we bij de meeste woningen de volgende maatregelen aanbrengen: HR++ glas, geïsoleerde gevelpanelen, dakisolatie, spouwisolatie en vloerisolatie. Ook besteden we veel aandacht aan een goede woonhuisventilatie. Dit totale pakket zorgt voor een toekomstbestendige en energiezuinige woning. Ook bieden we onze bewoners zonnepanelen aan. Wel bij voorkeur pas als een woning voldoende geïsoleerd is.

JOOST gaat tot 2025 jaarlijks 500 woningen energetisch verbeteren

JOOST heeft de ambitie om tot met 2025 jaarlijks 500 woningen energetisch te verbeteren. De energetische maatregelen worden jaarlijks doorgevoerd bij zowel mutatie, energetische projecten en bij groot onderhoud en renovatie. 220 woningen worden dus verduurzaamd door onderhoudsbedrijf Elk. Andere energetische en groot onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door Wits, Jansen-Huijbregts en Hendriks Coppelmans. Zij gaan aan het werk in de dorpen Berlicum, Middelrode, Rosmalen en Boxtel. Uiteindelijk is ons doel om in 2050 CO2 neutraal te zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties