terug naar overzicht

Kom op zondag 30 september naar de Boxtel Oost Dag

Woensdag 12 september 2018

Wilt u ook geld besparen door spullen te delen of door klusjes te doen? Tijdens de Boxtel Oost Dag op zondag 30 september willen wij met een mini-onderzoekje een beeld krijgen of mensen bereid zijn om spullen met buren te delen en of zij klussen bij anderen willen doen. Al dat niet tegen een vergoeding.

Doe mee met ons mini-onderzoekje en ontvang als dank een leuke gadget. U kunt ons vinden in de buurt van De Rots.

Gevarieerd programma Boxtel Oost Dag
Op 30 september tussen 11.00 en 16.00 uur wordt voor de 8e keer de Boxtel Oost dag gehouden. Een gezellige dag voor jong en oud, met veel vermaak voor kinderen, eten en drinken in overvloed en natuurlijk weer de informatie en vrije markt langs de Nieuwe Nieuwstraat en de Beneluxlaan.
Van de Rots tot en met het winkelcentrum Oosterhof bruist het van de activiteiten, met luchtkussens voor de kinderen, Line Dance, Pannakooi, demo streetdance, optreden Tabitta. Het evenement wordt verder opgeluisterd met de nodige muziek, zoals: Buchestelle, ’t Herriemenieke, Beijersland kapel, het Wereldkoor, Gerito, ’t Brukelsmuziekske, Red Riverband, Ducktown band, Gimmese smart, Gemondse kapel en niet te vergeten een draaiorgel en de brandweerdisco. De Red Lady en de oude Hollande paardenkar zijn ook weer aanwezig.

Kijk voor het gehele programma op de website van Boxtel Oost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties