terug naar overzicht

Laatste behulpzame buren in het zonnetje gezet

Woensdag 16 december 2020 Laatste behulpzame buren in het zonnetje gezet

Deze week werden de laatste behulpzame buren van onze ‘Zet uw buurman in het zonnetje’- actie verrast door onze wijkbeheerders. Zij krijgen een bos bloemen en een kadobon. Allemaal van harte. Jullie hebben het verdiend!

  • Riet Vorstenbosch-De Laat uit Boxtel werd aangemeld door Anouk Kuijpers-Puijn: “Zij heeft het nu heel erg moeilijk. Dus ze heeft zeker een bloemetje verdiend!”
  • De heer Spierings en mevrouw Van Breugel uit Boxtel werden beiden aangemeld door hun buurvrouw Gutierrez Farinas: “Als bedankje voor deze mensen. Zij doen in de flat heel veel vrijwilligerswerk. In deze kerstperiode kleden ze bijvoorbeeld de algemene ruimtes aan. Ze verdienen het beiden om in het zonnetje te worden gezet.”
  • Gerard Geerts uit Heeswijk Dinther werd aangemeld door Rian Broeren: “Dit is mijn oude buurman. Hij heeft altijd voor mij klaar gestaan. Maar ook nu nog, kan ik altijd een beroep op hem doen. Hij heeft dit echt verdiend!”
  • Mevrouw Venrooij-Cooijmans uit Rosmalen melde haar beide buurvrouwen aan voor de burenactie, mevrouw Van Gisteren en mevrouw Baarschot: “Deze 2 dames zorgen heel goed voor mij. Ik zit zelf in een rolstoel en ben dus heel hulpbehoevend. Ook hartfalen, zit nu in de risicogroep. Zijn er dag en nacht.”

Hieronder op de foto boven Riet Vorstenbosch uit Boxtel en onze wijkconsulent Tessa. Onder: mevrouw Van Gisteren uit Rosmalen (links) en mevrouw Baarschot met wijkbeheerder Raimondo.

burenactie 4 annastraat 17 Vorstenbosch
bloemetje burenactie mvr van Gisteren Weth vd Valkstraat 33
bloemetje burenactie mevr Baarschot Weth van de Valkstraat 12

Hieronder op de foto boven: mevrouw Van Breugel uit Boxtel en wijkbeheerder Pieter. Onder: de heer Spierings uit Boxtel (links) en Gerard Geerts uit Heeswijk-Dinther.

buurmanactie Hoogheem mevrouw van Breughel
buurmanactie Hoogeem de heer Spierings
Burenactie Gerard Geerts Hopveld

Bekijk hieronder wie al eerder door onze wijkbeheerders werden verrast:

 

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

Tweede ronde na succesvolle voorjaarsactie

Dit voorjaar hielden we de eerste actie. Maar liefst 25 behulpzame buren werden toen al door onze collega’s in het zonnetje gezet.

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties