Pimp je buurt

Bent u huurder van Woonstichting JOOST en loopt u dagelijks langs een grauwe hal of entree? Vindt u dat uw woonomgeving wel een kleurtje kan gebruiken? Kijkt u uit op een gevel waar u iets mee zou willen? Verzin samen met uw buren een leuk idee om uw omgeving  te ‘pimpen’! Dit kan bijvoorbeeld door een muurschildering, een mozaïekwand, foto’s, schilderijen of beplanting. Het is aan u om te zeggen wat u mooi vindt, zolang het maar te realiseren is. En dat bekijken we samen met u!

Weet u wél de plek aan te wijzen, maar heeft u nog geen idee wat u ermee zou willen? Meldt u het dan ook? Misschien kunnen we samen wat leuks bedenken!

Creatieve talenten gezocht!

Bent of kent u een bewoner die zelf creatief is, goed kan schilderen of leuke ideeën heeft? Meld het dan ook bij ons! Hoe mooi zou het zijn als de ideeën ook nog eens door bewoners zelf worden uitgevoerd?

Aanmelden

Stuur, na overleg met uw buren, een mailtje naar onze wijkconsulenten en laat ons weten wat uw idee is. Een brief sturen mag natuurlijk ook.

U vindt hier al onze contactgegevens.

En dan?

Wij willen graag met álle ideeën die we binnen krijgen aan de slag. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de kosten. We kunnen niet alles meteen in het eerste jaar. Daarom hebben we afgesproken de ideeën in volgorde van binnenkomst én uitvoerbaarheid te behandelen. Maar stuurt u een idee in, dan bent u er zeker van dat u van ons een bericht krijgt!

Aarzel dus niet en meld uw idee aan!