terug naar overzicht

Let op: nep SMS berichten WoonService in omloop

Vrijdag 17 september 2021

Staat u als woningzoekende ingeschreven bij WoonService Regionaal? Let dan goed op. De laatste tijd krijgen wij regelmatig meldingen binnen over nep SMS berichten die uit naam van WoonService Regionaal verstuurd worden. In deze SMS berichten staat dat uw inschrijving verlengd moet worden door via de betaallink €8,50 te betalen. Klik hier niet op. Ons advies is om niet te reageren, het bericht te verwijderen en de afzender te blokkeren. 

WoonService Regionaal stuurt géén betaallinks per SMS of E-mail

Zes weken voordat uw inschrijving afloopt, krijgt u automatisch bericht. In dat bericht vindt u de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. Dat doet u door in te loggen op uw WoonService Regionaal account. Heeft u een e-mailadres doorgegeven dan krijgt u het bericht over de verlenging per e-mail, anders per post.

Fraudehelpdesk

Heeft u een nep-bericht of sms ontvangen en op de link geklikt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw bank. Geef aan dat er sprake is van digitale oplichting. Wij adviseren u ook om aangifte te doen bij de politie. Op www.fraudehelpdesk.nl leest u welke stappen u nog meer kunt zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties