terug naar overzicht

Leuke actie voor onze huurders: gratis ritje met de TukTuk Zilverexpress

Woensdag 29 augustus 2018 Leuke actie voor onze huurders: gratis ritje met de TukTuk Zilverexpress

Speciaal voor Boxtelse senioren is er de TukTuk Zilverexpress. Met deze pendeldienst kunnen zij leuke uitstapjes maken.  Zij worden thuis opgehaald en ook weer teruggebracht.

Speciale actie voor onze huurders: maak op vrijdag 14 september tussen 09.00 en 12.00 uur gratis gebruik van de ZilverExpress
Speciaal voor onze oudere huurders hebben wij een leuke actie met de ZilverExpress. Op vrijdagochtend 14 september tussen 09.00 en 12.00 uur staat voor u de TukTuk met chauffeur ter beschikking. U kunt dan zelf bepalen waar u naar toe wilt. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@sintjoseph.nl. Geef hierbij uw start- en eindlocatie en tijdstip aan. Meerdere huurders kunnen hiervan gebruik maken. U kunt reageren tot en met dinsdag 11 september. Aanmeldingen worden geregistreerd op basis van volgorde van binnenkomst.

Meer informatie over de ZilverExpress
De ZilverExpress rijdt tijdens kantooruren rond in het Centrum, Breukelen, Selissenwal en Oost. De achterliggende gedachte is: ouderen uit hun isolement halen en zorgen dat ze gemakkelijk bij winkels en evenementen kunnen komen. De ZilverExpress wordt vooral bekostigd uit sponsorgelden en is aangeschaft door Zorgzaam Boxtel. Hierin werken diverse zorginstellingen samen met gemeente Boxtel, woonstichting St. Joseph en sociaal werkbedrijf WSD. De VVV en het Oertijdmuseum doen mee omdat de taxi ook toeristen rond kan rijden.

Kaartjes kosten € 1 per persoon per rit (enkele reis) en zijn te koop bij de volgende 4 verkooppunten:
receptie Wijkhuis Simeonshof, Annastraat 5
receptie Wereldhuis, Achterbergstraat 18
restaurant Zorgexpertisehuis Liduina
Koffiebar Wijs! bij Liduina

Voor meer informatie of reserveren van de Zilverexpress kunt u op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur contact opnemen met 06 82490866 of ga naar de website van Naastebuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties