terug naar overzicht

Maatwerk in Wonen

Donderdag 20 juli 2017 Maatwerk in Wonen
St. Joseph is er voor iedereen met een klein inkomen in de gemeente Boxtel. De laatste jaren richten we ons extra op ouderen die een woning zoeken. Zo introduceerden we twee jaar terug het project Maatwerk in Wonen.

Speciaal voor 55-plussers die nu een eengezinswoning huren en de stap naar een appartement willen maken. Wat hen vaak tegenhoudt, is de stijging in huur. En dat snappen wij. We bieden binnen dit project bewoner(s) de kans om te verhuizen naar een appartement met behoud van de huidige huur. Dat klinkt een stuk aantrekkelijker, toch?

Speciale gebouwen voor senioren
In Boxtel hebben we zelfs speciale gebouwen waar nagenoeg alleen 55-plussers wonen. En om deze bekendheid te geven, organiseren we regelmatig een Open Huis.

Nieuw bij St. Joseph: De Verhuisregisseur
Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Uit onderzoek blijkt dan ook dat veel huurders opzien tegen het praktische geregel van een verhuizing. Vooral huurders die wat ouder zijn. Deze huurders bieden wij graag een nieuwe dienst aan: de verhuisregisseur. U hoeft zich dan nergens meer zorgen over te maken.Een verhuisregisseur kan vele zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het daadwerkelijk organiseren van de verhuizing. Maar ook aan het doorgeven van adreswijzigingen aan water- en elektriciteitsleveranciers en andere instanties.

Meer weten?
Onze seniorenconsulenten Annelies Kint en Caroline Zeinstra komen graag bij u langs om Maatwerk in Wonen of de diensten van De Verhuisregisseur nader toe te lichten. Zij helpen u graag. Misschien is het ook wel iets voor u?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Danielle van Rijt schreef

  Bericht voor Annelies KINT en Caroline Zeinstra.
  We hebben al diverse alen contact gehad omtrent de mogelijkheid tot verhuizing van mijn ouders, hr en mw van Rijt.
  Aangezien zij qua inkomen niet in aanmerking komen voor Vinckenrode met 2 slaapkamers hebben we daar contact over gehad. Mogelijk toch bij de 5% uitzondering? Mijn vraag is, op de site staat er nog een inschrijftijd van 4 dagen. Moet ik nu toch inschrijven voor de zekerheid?
  u mag mij ook evt bellen.
  Mvg, Danielle van Rijt. 06-43518234