terug naar overzicht

Magazine ter ere van 50 jaar Kleine Meierij

Donderdag 6 juni 2019

2019 is voor ons een bijzonder jaar: we vieren ons 50 jarig jubileum en fuseren op 1 juli met 2019 met woonstichting St. Joseph. Ondanks de fusie willen we toch even stil staan bij ons jubileum. Daarom maakten we een magazine waarin we terugblikken op 50 jaar Kleine Meierij, met verhalen van toen en nu. Dank aan alle huurders, samenwerkingspartners en medewerkers die een bijdrage hebben geleverd. Wij zijn erg trots op het eindresultaat!

Vandaag werd het magazine gepresenteerd aan alle medewerkers van Kleine Meierij. De eerste twee exemplaren werden uitgereikt aan Simon Jansen, onze directeur-bestuurder, en aan één van de langst werkende medewerkers van Kleine Meierij. Hieronder een fotoimpressie van deze ochtend. Naar verwachting valt uiterlijk volgende week een exemplaar op de mat bij al onze huurders.

Maar er is meer…

Een 50 jarig jubileum moet natuurlijk ook gevierd worden. Daarom organiseren we op 29 juni een zomermarkt voor al onze huurders. Een hapje, drankje en leuke activiteiten voor jong en oud. Al onze huurders hebben een uitnodiging ontvangen. Heeft u zich al aangemeld?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties