terug naar overzicht

Meedenkgroep van start

Donderdag 14 oktober 2021 Meedenkgroep van start

Als een goede buurman willen we graag weten wat er bij onze huurders speelt. Dan kunnen wij hen nog beter helpen en adviseren. Daarom deden wij eerder een oproep: Laat van u horen en meld u aan voor de Meedenkgroep van JOOST.

Actief luisteren

Met 9 deelnemers gingen we dinsdag 12 oktober onder professionele begeleiding van Luisterpanel van start. Deze organisatie begeleidt heel veel woonstichtingen bij dit soort bijeenkomsten. De bewoners zaten in onze kantine. Zij gingen onder leiding van Carla Klein van Luisterpanel in gesprek. Dit werd gefilmd en in de ruimte van de woonmakelaars op een scherm getoond. Wij keken met een groepje collega’s live mee. We waren dus niet in dezelfde ruimte aanwezig en konden alleen luisteren.

Dienstverlening voor senioren

Het eerste thema was: Hoe kunnen we onze dienstverlening voor senioren verbeteren? Door in elk geval duidelijk te communiceren en niet te veel digitaal. Maar er kwam nog veel meer op tafel. Zoals ervaringen met onze dienstverlening rondom een verhuizing. Huurders waren kritisch, maar ook positief. En dat is fijn om te horen. Ook kregen we heel veel tips. Daar zijn we blij mee en gaan we mee aan de slag.

Elke keer een ander thema

Dit was dus de eerste bijeenkomst. We willen in totaal drie tot vier keer per jaar bij elkaar komen. Elke keer met een ander thema. Zoals: Hoe kunnen wij uw woning het beste verduurzamen? Hoe zorgen we dat grote onderhoudsprojecten voor bewoners prettig verlopen? En hoe gebruiksvriendelijk is onze website? Wilt u ook graag meepraten? U kunt zich aanmelden via het formulier op onze website. Of bel met één van onze collega’s via 088 008 14 00.

Oproep: Praat mee met buurman JOOST!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties