terug naar overzicht

Meeloopstage voor communicatietalent

Woensdag 29 december 2021 Meeloopstage voor communicatietalent

Studeer jij communicatie en ben je op zoek naar een leuke meeloopstage waar je heel veel kunt leren? Lees dan snel verder!

JOOST zoekt een communicatieheld(in) in spé met passie voor content

We gaan in 2022 over naar een nieuw klantvolgsysteem met een nieuwe website en een nieuw social intranet. Een grote opdracht waarbij we jouw frisse blik en schrijftalent zeker kunnen gebruiken.

Hoi. Wij zijn JOOST.

Met circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch, zijn wij als woonstichting letterlijk Thuis in de Meierij. We zijn nog een jonge organisatie. JOOST is op 1 juli 2019 geboren na de fusie van woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen. De nieuwe naam en uitstraling passen bij onze werkwijze: dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf regelt. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. Woonstichting JOOST is een krachtige organisatie met een ruim woningaanbod en een breed dienstenpakket.

Wat wordt jouw opdracht?

JOOST vindt het belangrijk dat huurders meer de regie kunnen nemen hoe zij met ons in contact staan en diensten kunnen afnemen. En dat onze processen voor huurders transparant zijn. Daarom gaan we in 2022 over naar een nieuw overzichtelijk Klantvolgsysteem. Met daaraan gekoppeld een nieuwe website met een sterk uitgebreide kennisbank en de mogelijkheid tot Self Service, zoals het indienen en inplannen van reparatieverzoeken, online huur opzeggen en het afsluiten van betalingsregelingen. Tegelijkertijd maken we de overstap naar een nieuw Social Intranet. Een grote stap voor JOOST. Planning is dat we hiermee in februari gaan starten en eind juni online zijn. Een leuke opdracht voor een meeloopstage, waarbij de focus dus ligt op het schrijven van content.

Verder zijn we heel actief op social media en kunnen we wel een frisse blik gebruiken voor onze content en webcare. Ook organiseren we met regelmaat bewonersbijeenkomsten of activiteiten rondom onderhouds- en nieuwbouwprojecten. Denk hierbij aan start bouw, hoogste punt en oplevering. Leuke events om mee te organiseren.

Wie ben jij?

• Je volgt een opleiding op HBO-niveau richting Communicatie.
• Je bent goed in het schrijven van teksten.
• Je bent een leuke, vrolijke, enthousiaste collega, leergiering, doortastend en resultaatgericht.

Wat bieden wij jou?

• Een leerzame en leuke stage bij een dynamisch bedrijf volop in ontwikkeling.
• Een fijne, flexibele werksfeer
• Vergoeding van € 400 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week

Interesse?

Stuur een e-mail naar communicatie@wonenbijJOOST.nl of bel Ineke (vrij van 3 tot en met 7 januari) of Natascha (van 3 tot 7 januari), beide adviseur marketing en communicatie bij JOOST, via 088 008 14 00.

Meer weten over JOOST? Bekijk onze animatie. En volg ons op social.
 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties