terug naar overzicht

Nieuw: De Huiskamer op Hoogveld

Dinsdag 17 mei 2022

Op het adres Hoogveld 1 hebben we een huiskamer geopend: De Huiskamer van uw Buurman! Een initiatief van bewoners, JOOST en Farent.

Een ruimte om elkaar te ontmoeten

We willen graag zo dicht mogelijk in de buurt zichtbaar zijn. En buurtbewoners de ruimte geven om elkaar te ontmoeten. De Huiskamer moet een échte huiskamer worden. Een plek waar allerlei leuke activiteiten voor de buurt worden georganiseerd. De Huiskamer is nu nog vrij kaal, maar gaan we samen met bewoners nog opleuken.

Wat wordt er nu al georganiseerd?

Elke maandag van 15.00 tot 16.00 uur is er een  inloop met opbouwmedewerker Jorri Roosen van Farent en elke woensdag is er van 14.00 tot 16.00 uur koffie inloop van 14.00 tot 16.00 uur met wijkbeheerder Patrick van JOOST. Ook worden er door een bewoner wekelijks activiteiten georganiseerd voor Marokkaanse vrouwen, voor jongeren en voor  Marokkaanse, Somalische en Syrische kinderen. Ook worden er binnenkort door Farent taallessen gegeven.

Heeft u een leuk idee?

Heeft u een leuk idee? Wellicht wilt u een kaartclub opstarten? Of naailessen? Of een andere creatieve activiteit? Laat het ons weten! Er is heel veel mogelijk.

 

Maak ook gratis gebruik van De Huiskamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties