terug naar overzicht

Nieuw huurdersmagazine JOOST

Dinsdag 2 juli 2019 Nieuw huurdersmagazine JOOST

Volgende week ontvangen alle huurders van Woonstichting JOOST ons eerste huurdersmagazine met de naam JOOST. Met hierin een interview met onze directeur-bestuurder Rob Dekker: ‘JOOST is als een goede buurman’. Verder kunt u kennis maken met 4 gezichten van JOOST: onze woonmakelaars Arlette en Agim en onze wijkbeheerders Frans en Raimondo.

JOOST gaat ook op de koffie bij een aantal huurders, waaronder William Steegs ‘een vrijwilliger uit duizenden’. Tiny Maas en Annie van der Louw zijn al meer dan 50 jaar buren. Een verhaal over hechte vriendschap en échte liefde. Ook John Luijken en Jo van den Hoogen uit Boxtel zijn buren van elkaar. Ze komen dagelijks bij elkaar over de vloer en zijn inmiddels vrienden voor het leven.

JOOST kijkt ook binnen bij Ruthly van der Lee. Zij verhuisde naar een nieuwbouwwoning in de Van Hugenpothstraat. José Heijmans voelt zich met dochters en dieren juist thuis in Rosmalen. En we kijken nog even terug op het 50jarig jubileum van Kleine Meierij en het 100jarig jubileum van St. Joseph. Dit werd gevierd met vele activiteiten.

In de rubriek ‘Samen met JOOST’ brengen we samenwerkingspartners in beeld. In deze eerste uitgave zijn dat Kamers met Kansen 2Live uit DenBosch. Zij begeleiden jongeren die onder begeleiding zelfstandig wonen in de Adrianastraat. Ook een interview met Het Atelier in Berlicum, misschien wel de allerleukste cadeauwinkel van Brabant.

Veel leesplezier in deze 1e uitgave van JOOST!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties