terug naar overzicht

Nieuwe bewoners Adrianastraat

Vrijdag 3 maart 2017 Nieuwe bewoners Adrianastraat
St. Joseph nam vorig jaar 5 woningen in de Adrianastraat over van Cello. De voormalige bewoners verhuisden in het najaar naar het nieuwe Cronenborg. Daardoor hadden de geschakelde woningen geen functie meer. St. Joseph verbouwde de woningen. Twee woningen gaan de reguliere verhuur in. De overige drie woningen zijn omgebouwd tot tien onzelfstandige wooneenheden De overige drie woningen vormen samen één woongelegenheid. Deze week verhuisden tien minderjarige meisjes met een verblijfstatus naar deze locatie. Ze blijven daar wonen totdat ze 18 jaar zijn. Dan huisvest St. Joseph ze opnieuw op een andere locatie.

Begeleiding

Jeugdzorg Oosterpoort verzorgt de begeleiding van deze tien meisjes. De meisjes gaan nog altijd naar school en doen volop mee aan activiteiten in onze gemeenschap.

Taakstelling

Vorig jaar behaalden de gemeente Boxtel samen met St. Joseph ruimschoots de taakstelling die de overheid hen oplegde. Ook in 2017 zetten beide partijen zich weer in om mensen met een verblijfsvergunning te huisvesten in Boxtel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties