terug naar overzicht

Nieuwe bewoners Kloosterhof krijgen de sleutel

Donderdag 1 april 2021

Vanaf vandaag is Liempde 14 appartementen geschikt voor starters rijker. De nieuwe bewoners van het Kloosterhof ontvangen vandaag de sleutel. Vanwege de geldende corona maatregelen geen groots moment. Om er toch een klein feestje van te maken rolden we de paarse loper voor hen uit en ontvingen we elke bewoner apart voor de sleuteluitreiking. Ook kregen ze allemaal een gezellig plantje voor in hun nieuwe huis.

Op de foto onze woonmakelaar Marieke die de sleutels uitreikt aan de 1e bewoner, de 25-jarige Hidde Mattheeuwse uit Liempde.

Bekijk hieronder ook de korte video-impressie van de sleuteloplevering aan Hidde Mattheeuwse uit Liempde.

Terugblik

Samen met Knaapen gaven wij de 12 bestaande appartementen een update. We plaatsten onder andere nieuwe keukens en badkamers en maakten de appartementen toekomstbestendig. Ook de zolder van het klooster werd verbouwd waardoor hier 2 extra appartementen gerealiseerd konden worden. Door de verbouwing ontstonden er 14 appartementen die perfect geschikt zijn voor éénpersoonhuishoudens.

Begin 2020 hadden wij nog plannen om de appartementen geschikt te maken voor hulpbehoevende ouderen. Door corona veranderde de situatie echter zodanig dat wij ons plan hebben herzien.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties