terug naar overzicht

Nieuwe extra dikke uitgave Deurpost

Dinsdag 26 september 2017 Nieuwe extra dikke uitgave Deurpost
Huurders van Woonstichting St. Joseph ontvangen ieder kwartaal het bewonersblad Deurpost. Met hierin interviews met huurders, partners, uitvoerende partijen en andere weetjes. In dit extra dikke september-nummer aandacht voor onze nieuwe huisstijl, de verbouwing van Nieuw Beekvliet voor Kentalis-cliënten, social return en nestkasten in project Gildenhof, de opschoondag in de St. Jorisstraat en Selissenwal en een foto-impressie van bewoners van Princenlant die samen genoten van de Aviko Buurttafel.

Verhuisregisseur neemt zorgen uit handen
In deze uitgave ook een interview met Esther van Keulen van Ontzorgd Verhuizen. Verhuizen klinkt leuk, maar is vaak lastig en stressvol. Vooral voor senioren. Daarom werken wij samen met Ontzorgd Verhuizen. Verhuisregisseurs regelen een zorgeloze overgang van het ene naar het andere thuis. Esther is er tijdens de verhuisdag zelf bij. “Ik wil zeker garanderen dat alles klopt.”

Buurtfeest Cronenborg groot succes
Ook in dit nummer een foto-impressie van het buurtfeest in Cronenborg. Afgelopen jaar rondde St. Joseph het groot onderhoud af aan de appartementen aan Zusterspad. Ook leverden we de appartementen in Cronenborg op. Twee mooie feestelijke momenten. Zondag 17 september werd dit groot gevierd. Met, zoals dat bij een goed feestje hoort, volop drankjes, hapjes en muziek!

Maak kennis met Boxtelse verbinder Joop van de Braak
In appartementencomplex Elisabeth Bas kent iedereen Joop van de Braak. “Ik ben elektricien. Als ergens een lamp stuk gaat of knippert of er gaat een aardlekschakelaar uit, dan repareer ik het.” Bij St. Joseph is hij dan ook vrijwillig lampenist. Maar de inzet van Joop gaat verder dan elektriek. Hij staat altijd paraat. “Als buurtbewoners moet je op elkaar kunnen bouwen als het nodig is.”

Lees hier de digitale uitgave: Deurpost september 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties