terug naar overzicht

Nieuwe prestatieafspraken met gemeenten

Dinsdag 17 december 2019

Elk jaar worden met de gemeente nieuwe prestatieafspraken gemaakt. Hierin leggen we vast wat we de komende jaren gaan doen op het gebied van sociale woningbouw. Wat gaan we doen op het gebied van nieuwbouw, betaalbaarheid, verduurzaming van woningen, huisvesting van bijzondere doelgroepen en om de doorstroming te bevorderen. Dat doen we niet alleen, maar samen met de huurdersvertegenwoordiging en de andere corporaties uit de betreffende regio’s.

Samenwerking met andere corporaties en een huurdersvertegenwoordiging
Elk jaar worden met de gemeente nieuwe prestatieafspraken gemaakt. Hierin leggen we vast wat we de komende jaren gaan doen op het gebied van sociale woningbouw. Wat gaan we doen op het gebied van nieuwbouw, betaalbaarheid, verduurzaming van woningen, huisvesting van bijzondere doelgroepen en om de doorstroming te bevorderen. Dat doen we niet alleen, maar samen met de huurdersvertegenwoordiging en de andere corporaties uit de betreffende regio’s. Zo werken we in de gemeente Bernheze (Heeswijk-Dinther en Loosbroek) samen met Brabant Wonen en Mooiland en in de gemeente Sint-Michielsgestel (Berlicum) maken we afspraken met Brabant Wonen en Woonmeij en de huurdersvertegenwoordiging. In de gemeente ’s-Hertogenbosch (Rosmalen, Hintham, Nuland, Groote Wielen) maken we gezamenlijke afspraken met Brabant Wonen, Zayaz en Mooiland en het Stedelijk HuurdersPlatform. En in de gemeente Boxtel (Liempde en Lennisheuvel) is onze huurdersbelangenvereniging (HBV Boxtel/Liempde) nauw betrokken.

De nieuwe prestatieafspraken zijn deze maand overal officieel voor akkoord ondertekend. De focus ligt in elke regio vooral op betaalbaarheid, verduurzaming van woningen, huisvesting van bijzondere doelgroepen en meer sociale huurwoningen.

 

Nieuwe prestatieafspraken gemeente Sint-Michielsgestel

Nieuwe prestatieafspraken met gemeenten

Nieuwe prestatieafspraken gemeente DenBosch

 

Nieuwe prestatieafspraken gemeente Sint-Michielsgestel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties