terug naar overzicht

Nieuwe uitgave Deurpost

Maandag 26 juni 2017 Nieuwe uitgave Deurpost
Ons bewonersmagazine De Deurpost valt deze week weer op de deurmat bij al onze huurders. Met hierin aandacht voor onze appartementen en servicediensten speciaal voor 55-plussers. Nieuw is De Verhuisregisseur. Zij kunnen vele zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het daadwerkelijk organiseren van de verhuizing. Maar ook aan het doorgeven van adreswijzigingen. En indien nodig leveren zij nog meer diensten op maat.
Ketensamenwerking: kennis delen voor topkwaliteit
In deze uitgave ook een interview met Walter Schuurman, projectleider bij Hendriks Coppelmans. Samen met zijn medewerkers werken ze bij het groot onderhoud aan het Ronduutje en de Stenen Kamer in een ‘ketensamenwerking’ met meerdere bedrijven. Dit moet leiden tot een vlotter verloop en nog meer oog voor de klant. “Het werkt heel prettig. Je doet eens wat extra’s voor elkaar en lost dingen samen op. Dat merk je aan de sfeer en de kwaliteit van het werk.”

Budgetondersteuning
Ook hebben we aandacht voor budgetondersteuning. Een nieuw initiatief van ContourdeTwern, Huurders Belangen Vereniging Boxtel en Woonstichting St. Joseph. Gespecialiseerde vrijwilligers bieden hulp met tips en overzicht. Lieke Kuijpers, controller bij St. Joseph, en Atie Theunissen van ContourdeTwern vertellen over deze nieuwe service. “Een mooie aanvulling op onze sociale taak.”

Maak kennis met een Boxtelse verbinder
Boxtelse verbinder Theodoor van Leeuwen is altijd bezig met projecten waarin hij mensen met elkaar verbindt. Vaak projecten die zijn hulp goed kunnen gebruiken. Zoals de Boxtelse Voedseltuin. “In Boxtel zijn er 250 huishoudens met zo’n 400 tot 450 monden die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Zij ontvangen nu elke week verse groenten en klein fruit. Gekweekt en geoogst door 20 vrijwilligers. Een mooi initiatief.”
In De Deurpost ook weer veel kort nieuws. Lees hier de Deurpost digitaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties