terug naar overzicht

Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOOST juli 2022

Donderdag 7 juli 2022

Vanaf 19 juli ontvangen al onze huurders de nieuwe uitgave van onze eigen JOOST op de deurmat.

Dit is de laatste uitgave met een voorwoord van onze directeur-bestuurder Rob Dekker. Per 1 september gaat hij met pensioen. In een interview in het magazine staat hij hier wat uitgebreider bij stil. “Ik vertrek met een goed gevoel. Ik laat een jonge woningcorporatie achter die zich vanuit het hart inzet voor huurders, veel voor elkaar kreeg en staat als een huis.”

Rob draagt het stokje over aan zijn opvolger Marieke Vossen. Zij gaat de koers van JOOST zeker vasthouden. Zorgen dat we goed bereikbaar zijn. Daarom vindt u ons ook vaak in de wijken. Onze wijkbeheerders zijn daar het eerste aanspreekpunt. Zij werken vanuit de Buurt Informatie Centra (BIC’s). We hebben er twee in Boxtel, één in Rosmalen en één in Hintham. Zo zitten we altijd dichtbij. Een aantal van onze wijkbeheerders stelt zich in het magazine voor. Komt u ook een keertje langs? U bent van harte welkom!

Verder in deze uitgave heel veel nieuws, want we hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. We krijgen een nieuwe website, zijn volop bezig met onderhoud en nieuwbouw en hebben weer gouden huurders in zonnetje gezet.

U kunt het magazine hieronder online bekijken:

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties