terug naar overzicht

Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOOST maart 2020

Woensdag 4 maart 2020

Deze week verschijnt de 3e uitgave van ‘onze’ eigen JOOST. Een magazine waarin we veel huurders aan het woord laten, maar ook samenwerkingspartners. En u maakt kennis met enkele collega’s van JOOST. Bekijk hieronder de online versie via Issuu.

Onze klantadviseurs van ons nieuwe KlantContactCenter zitten elke dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. In dit magazine maakt u kennis met twee van hen: Margo en Jill. En als er iets in uw woning te repareren valt, zijn onze onderhoudsmannen Corné en Tonny de redders in nood.

Op de koffie bij onze huurders
Ook ging JOOST op de koffie bij verschillende huurders. Jan en Diny Assmann uit Rosmalen lieten hun badkamer aanpassen, Bep van Grieken en Beatrijs ten Hagen vertellen over de persoonlijk boxen in Molenhof en lampenist Henk Schilder vertelt over zijn werkzaamheden als lampenist. Een groep vrijwilligers die wij zeer waarderen. Dat geldt ook voor onze Gouden Huurders die op de achterzijde van dit magazine weer een prominente plaats krijgen.

Als een goede buurman
De afgelopen maanden hebben we al vele wijken bezocht met JOOST on Tour. We spraken daar met zowel huurders als buurtgenoten. Vaak stonden we hier samen met onze partners, waaronder welzijnsorganisaties en de wijkagent. Want samen kom je verder.

Wij wensen u veel leesplezier!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties