terug naar overzicht

Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOOST

Maandag 21 oktober 2019

Deze week verschijnt de 2e uitgave van ‘onze’ JOOST. Een magazine waarin we veel huurders aan het woord laten, maar ook samenwerkingspartners. En u maakt kennis met enkele collega’s van JOOST: wijkconsulenten Thierry en Tessa en wijkbeheerders Rob en Vince.

We mochten binnen kijken bij twee huurders in Berlicum die van woning hebben gewisseld. Niet voor een week, maar voor altijd. En dit najaar zijn we gestart met JOOST on Tour: we komen zelf naar u toe. Voor een praatje en om te horen wat er speelt. Als een goede buurman. En natuurlijk nemen we koffie mee en lekkers.

Onze gouden huurders – die al meer dan 50 jaar bij ons huren – zetten wij graag in het zonnetje. Met bloemen, lekkers en aandacht. Niet alleen van onze seniorenconsulenten, maar ook door ze een mooie plaats te geven in dit magazine!

Op onze oproep ‘Wilt u model staan voor onze nieuwe huisstijl’ krijgen we ontzettend veel leuke reacties. Waaronder Diny van Geffen uit Rosmalen. Een interview met haar vindt u ook in dit nummer. En haar medebewoners stelen de show op de cover van dit nummer.

Veel leesplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties