terug naar overzicht

Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOSEPH december

Dinsdag 27 november 2018 Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOSEPH december

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van ons huurdersmagazine JOSEPH. Opnieuw een dik nummer met veel nieuws en verhalen en interviews met huurders, medewerkers en samenwerkingspartners.

In deze uitgave een interview met de medewerkers van het Team Financiën: “Wij nodigen huurders graag uit om zo snel mogelijk met ons contact op te nemen bij een dreigende huurachterstand. Samen kunnen we dan kijken hoe we erger kunnen voorkomen.” Ook aandacht voor de nieuwe voortuinen aan Ronduutje en Stenen Kamer, een terugblik op de festiviteiten 50-jaar Hoogheem en onze gouden huurders die we eerder in het zonnetje hebben gezet .

Ook in dit magazine een interview met de mensen achter het Eetpunt Elisabethsdael die steeds meer gasten krijgen: “We koken voor mensen die zelf geen warme maaltijd meer kunnen koken of die het gewoon leuk vinden om hun sociale contacten te versterken. Iedereen is welkom.” En we hadden een interview met de familie Atalay die voor onze nieuwe St. Joseph-fotografie een fotoshoot hadden met onze fotografe Nina Crebas. Het van oorsprong Turkse gezin woon al jaren in Selissen. “We wonen hier met heel veel plezier.”

Maar u leest nog veel meer. Zoals een overzicht van onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid. En JOSEPH stond deze keer aan de deur bij Hobby Centrum Boxtel. Zij presenteren in de Baanrots-etalage aan de rotonde Baanderherenweg een doorsnee van hun activiteiten. De moeite waard om eens te gaan kijken.

Veel leesplezier!

Reacties zijn welkom via communicatie@sintjoseph.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties