terug naar overzicht

Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOSEPH juli

Woensdag 4 juli 2018 Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOSEPH juli

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van ons huurdersmagazine JOSEPH . Opnieuw een dik nummer met veel nieuws en verhalen en interviews met huurders, medewerkers en samenwerkingspartners.

In touw voor fijn en veilig wonen
In deze uitgave een interview met de medewerkers van het Team Wijkbeheer. Zij zien en horen veel. “We signaleren zaken op verschillende vlakken en communiceren dit vervolgens naar interne en externe partners. Ook laten we de ‘stem van de bewoner’ horen. Of het nu gaat om een idee om de servicekosten te verlagen, een initiatief om een hal op te knappen of ernstige overlast. De mensen weten ons te vinden”.

Seniorenhulp helpt als je dat net even nodig hebt
In dit nummer ook een interview met Eric Hardy, directeur cluster Thuis van Zorggroep Elde, over een nieuwe gezamenlijke service voor senioren: Seniorenhulp. De proef start in Molenhof. De Witte Zusters Leny en Riet Droogh reageren enthousiast: “Hulp bij praktische zaken vinden wij een mooi idee.”

Verduurzamen van onze woningen in hogere versnelling
We spraken ook met bewoonster mevrouw Timmermans. Haar woning is onlangs aangepakt met energiezuinige maatregelen. Het levert haar niet alleen een lagere energierekening op. “Het is ook veel behaaglijker in huis.” Tot 2020 gaan we 600 extra woningen isoleren.

Maar u leest nog veel meer: zoals over comfortabel en duurzaam wonen op De Kleine Aarde, een interview met bewoners van Den Dries in Liempde en een interview met een echte Boxtelse verbinder Ans Beenen. Ook zetten we onze gouden huurders weer in het zonnetje. En JOSEPH stond deze keer aan de deur bij studenten van SintLucas. Zij ontwierpen een Babbelbakfiets en Buurt in Bloei.

Veel leesplezier!

Reacties zijn welkom via communicatie@sintjoseph.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties