terug naar overzicht

Nieuwe uitgave JOSEPH maart 2018

Dinsdag 20 maart 2018

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van ons huurdersmagazine JOSEPH . Opnieuw een dik nummer met veel nieuws en verhalen en interviews met huurders en medewerkers.

In deze uitgave een interview met de leden van de Huurders Belangen Vereniging (HBV). Zij zijn de spreekbuis van de huurders. “We praten met St. Joseph over alles wat met het huren van een woning te maken heeft. En als het nodig is, nemen we zelf initiatief. Alles in het belang van de Boxtelse huurders.”

In dit nummer ook een reportage over de witte woningen aan de Van Hugenpothstraat en de Hendrika van Haeftenstraat die inmiddels zijn gesloopt en plaats maken voor nieuwbouw. Twee oud-bewoners hadden begin februari de eer om de sloopkraan te besturen. Een bijzonder  moment.

Maar u leest nog veel meer : een interview met huurder Debra Toelen die model stond voor onze nieuwe fotografie voor de doelgroep starters, een interview met Wally van de Woonomgevings Ploeg (WOP), een kennismaking met onze medewerkers van Team Projecten en we zetten onze gouden huurders in het zonnetje. En JOSEPH stond deze keer aan de deur bij de Huiskamer op Hoogheem.

Veel leesplezier!

Reacties zijn welkom via communicatie@sintjoseph.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties