terug naar overzicht

Onze nieuwe website is live! In onze nieuwe huisstijl en makkelijker mobiel te bekijken. Heeft u nog tips?

Maandag 23 oktober 2017 Onze nieuwe website is live! In onze nieuwe huisstijl en makkelijker mobiel te bekijken. Heeft u nog tips?

We zijn dus live. Maar er zijn ongetwijfeld nog verbeteringen. Heeft u nog tips voor ons? Laat het weten via communicatie@sintjoseph.nl.

Tijd voor vernieuwing

Niet alleen onze website is vernieuwd. Na bijna 8 jaar vonden we het ook tijd voor een opfrissing van onze huisstijl. We hebben het roer niet helemaal omgegooid, maar gaan wel voor een moderner beeld.

Nieuwe fotografie

Onderdeel van de nieuwe huisstijl is onze nieuwe fotografie. Foto’s van echte Boxtelse huurders. Deze verwerken we in onze brochures, advertenties en natuurlijk in deze nieuwe website.  Het zou dus zomaar kunnen dat u ineens een bekende op onze website ziet staan.

Wordt u het nieuwe gezicht van St. Joseph?

Wij zoeken nog steeds huurders die op de foto willen voor onze nieuwe fotografie. Wilt u ook model staan? Mail dan naar communicatie@sintjoseph.nl of neem contact op met de redactie via 0411 659 122.

Volg ons ook op Facebook

U vindt ons tegenwoordig ook op Facebook. Daar leest u het laatste nieuws, het meest actuele woningaanbod, leuke acties en aardige weetjes. En u maakt kennis met onze medewerkers. Elke maand verloten we onder alle likes een ambachtelijke appeltaart. Dus maak jezelf en je vrienden blij en like onze pagina.

St. Joseph is ook actief op twitter  en op LinkedIn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties