terug naar overzicht

Onderhoudswerkzaamheden Gildenhof tijdelijk stilgelegd

Donderdag 5 april 2018 Onderhoudswerkzaamheden Gildenhof tijdelijk stilgelegd

Vorige week hebben wij onze bewoners  al geïnformeerd over de problemen bij Bouwgroep Moonen. En dat hierdoor de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. per direct zijn stilgelegd. Inmiddels is duidelijk dat Bouwgroep Moonen vestiging Den Bosch failliet is verklaard. Uiteraard is dit voor zowel bewoners, maar ook voor de medewerkers van Bouwgroep Moonen, de diverse onderaannemers en voor ons een ontzettend vervelende situatie.

Wat gaat er nu gebeuren?
Ook voor ons is op dit moment nog niet duidelijk hoe we nu verder gaan. De curatoren (die bij een faillissement worden aangesteld) zijn op dit moment bezig met gesprekken over (gedeeltelijke) overname van het bouwbedrijf. Ze hopen hiermee de 22 lopende bouwprojecten, waaronder het groot onderhoud in Gildenhof e.o., veilig te kunnen stellen. We verwachten hierover op korte termijn meer duidelijkheid te hebben.

Wat voor ons nu prioriteit heeft, is het afronden van de woningen waar de aannemer nog bezig was. Onze wijkconsulent Elle Lampe en onze opzichter Richard Rikken zijn met deze bewoners in gesprek. We zetten alles in het werk om voor hen de werkzaamheden snel af te ronden.

En verder?
De woningen die nog moeten worden aangepakt schuiven in planning op. We verwachten hierover uiterlijk over 2 weken meer te kunnen vertellen.

Bijgevoegde nieuwsbrief is vandaag aan onze huurders in Gildenhof e.o. huis aan huis bezorgd.

Lees hier meer over het groot onderhoudsproject Gildenhof e.o. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties