terug naar overzicht

Onderhoudswerkzaamheden in Gildenhof weer van start

Dinsdag 26 juni 2018 Onderhoudswerkzaamheden in Gildenhof weer van start

Vanwege het faillissement bij Bouwgroep Moonen hebben de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. vertraging opgelopen. We onderzochten eerst of we nog een doorstart konden maken met Bouwgroep Moonen. Dit ging niet lukken. Daarom gaat na de bouwvak  een andere aannemer aan de slag. Voor de woningen die nog afgewerkt moesten worden, schakelen we onze eigen onderhoudsdienst in. Deze woningen zijn bijna gereed. De woningen waar de werkzaamheden nog moeten beginnen, schuiven in planning op.

Terugblik bewonersavond 
Op 31 mei organiseerden we een bewonersavond voor de bewoners van de 31 woningen die nog moesten worden afgewerkt. Rob Dekker, directeur-bestuurder, opende de avond. Hij gaf uitleg over het faillissement van Bouwgroep Moonen. En de impact die dat heeft op de bewoners en de voortgang van het groot onderhoud. We kijken nu weer vooruit. De betreffende bewoners weten inmiddels wat er nog uitgevoerd moet worden in en aan hun woning. Inmiddels is onze onderhoudsdienst Van Wijnen bezig met de afwerking.

Nieuwe aannemer  start na de bouwvak 
Inmiddels contracteerden we een nieuwe aannemer om de overige 62 woningen aan te pakken. Hendriks Coppelmans voert de werkzaamheden uit. Medio september, na de bouwvak vakantie, gaan zij van start. Ze beginnen dan in de St. Sebastiaanstraat. Daarna volgen de woningen in Selissenwal 20-40, St. Barbarastraat, St. Catharinastraat en Vaandelstraat. Bewoners uit deze straten zijn welkom op een informatieavond op donderdag 5 juli. Zij hebben hiervoor inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Tijdens deze avond wordt de definitieve planning bekend gemaakt.

Verfrissende zomerse traktatie
We zijn blij dat we weer van start kunnen. Om deze periode af te sluiten, komen wij op vrijdag 6 juli met een verfrissende zomerse traktatie. Tussen 15.00 en 16.00 uur staan we met een ijscokar op het grasveld aan de Gildenhof. En natuurlijk zijn wij dan ook met collega’s aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

De nieuwsbrief die bewoners uit de straten Gildenhof e.o. deze week van ons ontvangen

Meer over het groot onderhoudsproject Gildenhof e.o. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties