terug naar overzicht

Ondertekening samenwerking Linc naar Zorg

Woensdag 15 december 2021 Ondertekening samenwerking Linc naar Zorg

Op woensdag 15 december jl. tekenden Rob Dekker, directeur-bestuurder van JOOST en Tsjerk de Groot, directeur bij Linc naar Zorg de samenwerkingsovereenkomst voor het pand aan de Dorpsstraat 58 in Rosmalen.

Woonstichting JOOST is eigenaar van het pand aan de Dorpsstaat 58 in Rosmalen. JOOST is voornemens om het huidige pand te slopen en daarvoor in de plaats 37 studio’s terug te bouwen. Studio’s die geschikt zijn voor bewoners van Linc naar Zorg.

In gesprek met omwonenden

JOOST ging de afgelopen maanden in gesprek met omwonenden over de voorgenomen plannen. ‘We organiseerden diverse bewonersbijeenkomsten waarin omwonenden met ons hun wensen, bezwaren en waardevolle tips deelden’, aldus Frank de Bruijn, projectontwikkelaar Vastgoed Bij JOOST. ‘Dit resulteerde erin dat we een paar keer terug moesten naar de tekentafel.

Wat komt er terug aan de Dorpsstraat 58?

JOOST sloopt het huidige pand aan de Dorpsstraat en bouwt er vervolgens 37 studio’s voor terug. Het ontwerp van het nieuwe gebouw ligt in handen van de architectenbureau Snijders en van Stekelenburg De nieuwe appartementen zijn bedoeld voor de jongeren van Linc naar Zorg. Het gebouw bestaat straks uit vier woonlagen. JOOST blijft eigenaar van het gebouw. Linc naar Zorg huurt de studio’s van JOOST.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties