terug naar overzicht

Online omwonendenavond Seringenstraat een succes

Vrijdag 3 juli 2020

Op de voormalige locatie van basisschool ’t Ven in Rosmalen gaan wij een woonzorggebouw bouwen. Op 30 oktober 2019 presenteerden we de eerste conceptschetsen aan de omwonenden. We haalden die avond ook ideeën en wensen op. Die hebben we grotendeels meegenomen in het vervolg ontwerp. Gisteravond presenteerden we samen met KdV Architectuur het definitieve ontwerp aan de buurt. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gebeurde dit digitaal. We organiseerden een online informatiebijeenkomst via Webinargeek. Wilt u de informatiebijeenkomst terug kijken? Dat kan hier. 

De reacties waren positief, zowel op het plan zelf als op deze manier van informeren. De kijkers konden naderhand een evaluatie invullen. Zie hieronder de resultaten. Dit gaan we dus zeker vaker doen!

Bekijk hier de presentatie die getoond werd tijdens de informatiebijeenkomst. 

Meer weten over dit project?

Nieuwbouw Seringenstraat Rosmalen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Hannie Bender schreef

  Gisteravond is aan buurt het defenetive plan digitaal getoond van het woonzorg complex aan de Seringenstraat
  Ik heb bijna 50 jaar in die
  Straat gewoont en wil graag terug.

  • Woonstichting JOOST schreef

   Hoi Hannie,

   sta je ingeschreven op WoonService Regionaal? Daar worden de woningen ter zijner tijd geadverteerd. Om te kunnen reageren moet je ingeschreven staan bij WoonService.

   Groet,
   Sanne

 • Mevr.I.Scharff schreef

  Hallo, ik sta 10 jaar ingeschreven bij woonservice.Ik woon sinds 15 jaar aan de wethouder noppenlaan.Aangezien ik merk dat tuinieren voor mij steeds bewerkelijker wordt,
  wil ik heel graag wonen op een appartement.Zou ik in aanmerking kunnen komen voor de woonzorgappartementen aa de seringenstraat?
  Ik ben bijna 73 jaar.En wanneer kan ik (en mag ik) pas reageren?
  Hartelijk dank voor uw antwoord

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste mevrouw Scharff,

   Om op de Seringenstraat te kunnen gaan wonen heeft u op het moment dat de woningen geadverteerd worden, een lichte zorgindicatie nodig. Hierbij moet u denken aan thuiszorg.
   Ongeveer 6 maanden voordat de woningen opgeleverd worden, worden deze geadverteerd. Maar als ik u zo hoor is het misschien goed om eens te bekijken welke mogelijkheden u heeft. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze seniorenconsulenten Arlette, Wineke en Caroline. Zij zijn bereikbaar via 088 – 008 1400. Groet Sanne