terug naar overzicht

Ons nieuwe Koersplan: wat hebben we al bereikt?

Maandag 15 juni 2020

Begin maart presenteerden wij ons nieuwe Koersplan met als titel: (ge)Woon als een goede buurman. Want dat is wat wij willen zijn voor onze bewoners. Een goede buurman, die dichtbij is, luistert, meedenkt en een handje helpt waar nodig. Het is ook waar wij aan willen bijdragen. Aan dorpen en buurten, waar mensen als een goede buur met elkaar (kunnen) samenwonen. Dit vraagt steeds iets anders van ons. Het is maar net wie we voor ons hebben, wat anderen al doen en welk dorp het betreft. Daarom is ons koersplan geen gedetailleerde route, maar een koers met ruimte. Ruimte voor onze medewerkers, bewoners én partners.

We laten u graag zien wat we al hebben bereikt en wat we nog gaan doen

In ons Koersplan vind je heldere adviezen over wat we doen en laten de komende jaren. En daarover leggen we graag verantwoording af. Je vindt alle resultaten vanaf vandaag overzichtelijk op onze website.  Dit overzicht wordt voortdurend aangevuld met actuele ontwikkelingen.

Interesse in ons volledige Koersplan?

Bekijk hier onze koers in een animatie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • M.Penders schreef

    staat er ook informatie op de website als je in kunt schrijven voor een nieuwbouwproject ?

    • Woonstichting JOOST schreef

      Onze verhuur loopt via WoonService Regionaal. Dat geldt ook voor nieuwbouw. Circa 3 maanden voor start verhuur worden deze woningen geadverteerd op de website http://www.woonserviceregionaal.nl