terug naar overzicht

Ontmoetingsruimte Elisabetshdael blijft open

Donderdag 18 juni 2020 Ontmoetingsruimte Elisabetshdael blijft open

In juni 2020 heeft JOOST het contract met Stichting Broodnodig verlengd (zie foto). En ook na juli 2021 gaan we dit opnieuw verlengen. Dat betekent dat ouderen in Boxtel van de ontmoetingsruimte gebruik kunnen blijven maken.

Coördinator Marijke Romijnders van Stichting Broodnodig verzorgt in de ontmoetingsruimte van Elisabethsdael niet alleen de maaltijden die bij de Stichting Broodnodig in Schijndel worden gemaakt, maar coördineert hier ook de activiteiten die weer worden opgepakt zodra dat weer mogelijk is.

Op de foto van links naar rechts: Janny van de Sande (directeur Stichting Broodnodig), Inge Huisman (manager Sociaal Beheer van JOOST) en Marijke Romijnders (coördinator).

De ontmoetingsruimte van Elisabethsdael is in handen van woonstichting JOOST en Marijke is als beheerder op werkdagen aanwezig. Zij is aanspreekpunt en coördinator van alle activiteiten die er normaal gesproken plaatsvinden. Stichting Broodnodig uit Schijndel leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en biedt hen dagbesteding. Ook doet zij catering op verschillende locaties, waaronder Elisabethsdael. Zij verzorgen hier van maandag tot en met vrijdag een warme maaltijd. Op vrijdag kunnen mensen voor het weekend een maaltijd bestellen die zij zelf in hun woning kunnen opwarmen.

Maaltijden Eetpunt worden gratis thuisbezorgd

Bij het Eetpunt Elisabethsdael Boxtel kunnen versbereide maaltijden worden besteld. En deze worden door de medewerkers van het Eetpunt van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 15.00 uur gratis thuisbezorgd. De maaltijden hoeven daarna alleen nog maar te worden opgewarmd. Het eten kan op donderdag en vrijdag voorafgaand aan een nieuwe week worden besteld via 06 440 49 493. Dan zijn ook de nieuwe menulijsten beschikbaar. Een hoofdmaaltijd kost € 7,50 en een driegangenmenu € 10.

Lees ook het eerdere nieuwsartikel: Bij Elisabethsdael wordt thuisbezorgd: “We laten de ouderen niet in de steek”

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties