terug naar overzicht

Onze digitale nieuwsbrief januari 2020 is uit!

Maandag 6 januari 2020

Onze nieuwe digitale nieuwsbrief is vandaag verschenen met hierin nieuws over onze nieuwe vaste onderhoudspartners.  Vanaf 1 januari gaan wij namelijk intensief samenwerken met Hoedemakers, Jansen Huybregts en KnaapenGroep. De samenwerking moet resulteren in het sneller en beter afhandelen van reparaties en tevreden huurders. Alle aannemers worden verantwoordelijk voor een specifiek deel van de woningen van JOOST.

Verder aandacht voor de nieuwe website van ons nieuwe project op De Kleine Aarde in Boxtel: www.natuurlijkwonenboxtel.nl. Niet alleen voor pioniers, maar voor iedereen die comfortabel wil wonen in een huis met de allernieuwste technieken. En een lage energierekening. Het woongebouw, met de toepasselijke naam NATUURLIJK, biedt ruimte voor 22 sociale huurwoningen waarin samenwonen met elkaar én de natuur centraal staan.

En in december hebben we met alle gemeenten waarmee wij samenwerken nieuwe prestatieafspraken gemaakt. Hierin hebben we vastgelegd wat we de komende jaren gaan doen op het gebied van sociale woningbouw. Wat gaan we doen op het gebied van nieuwbouw, betaalbaarheid, verduurzaming van woningen, huisvesting van bijzondere doelgroepen en om de doorstroming te bevorderen. Die afspraken hebben we gemaakt samen met de huurdersvertegenwoordiging en de andere corporaties uit de betreffende regio’s.

Bekijk hier de gehele nieuwsbrief.

Wil je onze digitale nieuwsbrief ook in je mailbox ontvangen? Meld je dan meteen aan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties