terug naar overzicht

Onze gouden Huurders in het zonnetje

Woensdag 11 september 2019

Trouwe huurders die al 50 jaar bij ons huren. Heel bijzonder. Die mensen zetten we dan ook graag in het zonnetje! We organiseren dan een gezellige bijeenkomst met een groep huurders. Onze seniorenconsulenten brengen bloemen en lekkers mee. En onder het genot van koffie en taart worden verhalen opgehaald.

Deze keer feliciteerden wij: mevrouw Van der Schoot, meneer Mathijssen, mevrouw Van den Brand, mevrouw Vlamings-Tijbosch, mevrouw Van Roij-Bakker, meneer en mevrouw Van der Steen, mevrouw Poirters-De Bie, mevrouw Van der Plas-Wagenaars, meneer Poirters, mevrouw Heijkant, de heer en mevrouw Van Osch en mevrouw Van de Rijdt-Van Pelt. Op de foto staan ook enkele familieleden die gezellig mee naar de bijeenkomst zijn geweest. Vooraan op de foto (in het roze) onze seniorenconsulent Annelies Kint.

Gouden huurder Willie uit Rosmalen (bijna 98 jaar!) kon helaas niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Onze wijkbeheerder Raimondo Buijsen ging daarom eerder persoonlijk bij hem langs.

_MG_0668
_MG_0666
_MG_0659

Allemaal van harte!
Kent u of bent u iemand die al langer dan 50 jaar een woning van ons huurt? Meld dat zeker via communicatie@wonenbijJOOST.nl.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Willy en Gonnie School van Helvoirt schreef

  Wij wonen 53 jaar in de Begoniastraat.
  En 53 jaar te huren

  Gr Willy en Gonnie School.

  • Woonstichting JOOST schreef

   Wat leuk om te horen. Wij zijn trots op onze Gouden Huurders. Wij zijn inmiddels al bij u op huisbezoek geweest!