terug naar overzicht

Op Dag van de Duurzaamheid plaatsen wij 4.700ste zonnepaneel

Woensdag 10 oktober 2018 Op Dag van de Duurzaamheid plaatsen wij 4.700ste zonnepaneel

Op De Dag van de Duurzaamheid, woensdag 10 oktober, plaatsen wij op het dak van een eengezinswoning in de Eikengaard het 4.700ste zonnepaneel. Dat betekent gemiddeld meer dan 1 zonnepaneel per woning. Een resultaat waar we trots op zijn. En waar onze bewoners ook van profiteren. Hun woonlasten gaan immers omlaag.

Versneld verduurzamen van onze woningen
St. Joseph is niet alleen op De Dag van de Duurzaamheid actief. We zijn voortdurend bezig met het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen. Zonnepanelen en isolatie zorgen namelijk voor betere woningen met een lagere energierekening. Het tempo waarin we deze werkzaamheden gaan uitvoeren, gaan we versnellen. Tot 2020 isoleren we 600 extra woningen.

Optimale isolatie
Voor iedereen geldt dat de woning nu optimaal geïsoleerd wordt met energiebesparende maatregelen. Denk daarbij aan het isoleren van het dak, de gevel en de vloer. Bewoners besparen door al deze maatregelen straks fors op hun energierekening. Ook kunnen huurders dus kiezen voor zonnepanelen op het dak.

Zonnepanelen_Eikengaard_8oktober2018-1
Zonnepanelen_Eikengaard_8oktober2018-3
Zonnepanelen_Eikengaard_8oktober2018-5
Zonnepanelen_Eikengaard_8oktober2018-2
Zonnepanelen_Eikengaard_8oktober2018-4
Zonnepanelen_Eikengaard_8oktober2018-10

Ook zonnepanelen op hoogbouw
We plaatsen overigens niet alleen zonnepanelen op eengezinswoningen, maar ook op hoogbouw. De stroom die we hiermee opwekken, is bestemd voor de algemene ruimtes van deze gebouwen. Bewoners betalen daardoor minder servicekosten.

Woont u in een eengezinswoning en heeft u ook interesse in zonnepanelen?

#DagVanDeDuurzaamheid

Lees hier meer over het versneld verduurzamen van onze woningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties