terug naar overzicht

Opening natuurspeelplek Selissen

Donderdag 3 juni 2021 Opening natuurspeelplek Selissen

Geen grootse opening, maar toch een klein feestelijk moment. Vanochtend werd de natuurspeelplek in de St. Willibrordstraat officieel geopend.

GROEPSFOTO
OVERZICHT BEELD TUIN 2
OVERZICHTFOTO BEELD TUIN

Mooi initiatief van bewoners

De natuurspeelplek is een initiatief van bewoners uit de wijk. Zij gingen samen met een buurtondersteuner van ContourdeTwern en studenten van Avans Hogeschool aan de slag om een stukje braakliggend terrein om te toveren tot deze prachtige plek. Het project is ondersteund door onder andere  Wijkplatform Selissen, Actieteam Selissenwal, Hendriks Coppelmans – die eerder in opdracht van ons 70 woningen in de wijk heeft aangepakt – en door JOOST.

Openingsfeest op een later moment

Uiteraard willen alle betrokken het mooie resultaat groots vieren. Want dat hebben alle vrijwilligers na al dat harde werk wel verdiend! De opening van de natuurspeelplek wordt daarom op een later moment alsnog groots gevierd.

Meerdere mooie initiatieven in de wijk

In de wijk werden de afgelopen maanden al meerdere mooie activiteiten georganiseerd, zoals FOETSIE om het veel voorkomende zwerfvuil en plastic afval in de wijk gezamenlijk aan te pakken. Lees hier meer over al die andere mooie projecten:

KLETS in de wijk Selissen

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties