terug naar overzicht

Openingsfilm start groot onderhoud Rosmalen in theater

Maandag 13 september 2021

We gaan van start met groot onderhoud bij 91 woningen aan de Burgemeester Molenaarhoeven in Rosmalen. Om bewoners goed te kunnen informeren hebben we samen met aannemer KnaapenGroep een informatiefilm laten maken. Deze werd donderdag 9 september getoond in de grote theaterzaal in Perron-3 in Rosmalen. Bewoners konden de bijeenkomst ook vanaf thuis volgen. Er waren ongeveer 65 huishoudens fysiek aanwezig. Bekijk hieronder de informatiefilm:

Tasjes uitdelen

Een week voor de filmavond trokken we samen met aannemer KnaapenGroep de wijk in om tasjes uit te delen aan de bewoners. Hierin zat iets lekkers en een uitnodiging voor de filmavond. Doordat we de tasjes persoonlijk uitdeelden, konden bewoners al kennis maken met het projectteam.

Wat gaan we doen?

De Burgemeester Molenaarhoeven ligt in de wijk Sparrenburg, een wijk die door de gemeente ‘s-Hertogenbosch is aangewezen voor de Proeftuin Aardgasvrij. Met welk alternatief systeem de woningen aardgasloos gemaakt worden, is nog niet bekend. Wel kunnen we alvast aan de slag met het optimaal isoleren van de woningen zodat de warmtevraag daalt. De warmtevraag is de hoeveelheid warmte (energie) die nodig is om de woning op temperatuur te houden. Dit gaan we doen bij 91 woningen gelegen aan de Burgemeester Molenaarhoeven in Rosmalen. De uitvoering wordt gedaan door KnaapenGroep en start naar verwachting in november 2021.

Lees hier meer over dit project

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties