terug naar overzicht

Opnieuw graffitikunst bij Hoogheem

Woensdag 24 juni 2020

Ook in deze tijd zit de huurdersvereniging van Hoogheem niet stil. Vorig jaar heeft stichting Tunnel Vision Boxtel de garageboxen bij flat 1 (Steenbok) voorzien van Street Art in het thema ‘onderwater, vissen en waterman’. Dit project was een cadeau van de woonstichting in het kader van het 50-jarig bestaan van de flats en het 25-jarig bestaan van de huurdersvereniging. Het werd echt een prachtig kunstwerk voor alle generaties, waarmee een stukje openbare ruimte in Boxtel werd opgevrolijkt. Daarom wilde huurdersvereniging hieraan graag een vervolg gaan geven.

Nieuw Street Art project van Tunnelvision

Door het wegvallen van activiteiten vanwege corona, bleek er budget vanuit het wijkorgaan en de gemeente Boxtel beschikbaar voor een nieuw Street Art project. Tunnelvision maakte opnieuw een ontwerp. Dit keer voor de garages bij flat 5. Zij presenteerden dit vorige week aan bewoners, buiten in het zonnetje bij de moestuin. Tunnel Vision verwerkte opmerkingen en wensen van bewoners.

Combinatie van realistisch en cartoon

Deze week zijn Jan Pennings (ook bekend van Legomaster) , Mitch Koningstein en Paul Jongsma van Tunnelvision aan de slag gegaan. Het thema is deze keer Savanne. Tunnelvision zegt hier zelf over: “We gaan voor een combinatie van realistisch en cartoon om zoveel mogelijk leeftijden iets te laten zien. Dus zowel kinderen als volwassenen zien er leuke dingen in!” Het eerste resultaat is al zichtbaar. het wordt echt prachtig!

IMG_1865
IMG_1870
IMG_1868

Bekijk hieronder het nieuwsbericht over de graffitikunst die eerder werd aangebracht op de garageboxen bij flat 1.

 

 

Indrukwekkende graffitikunst voor jarig Hoogheem

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties