terug naar overzicht

Oproep: Praat mee met buurman JOOST!

Dinsdag 8 juni 2021

Als een goede buurman willen we graag weten wat er bij u speelt. Dan kunnen wij u beter helpen en adviseren. Laat dus van u horen!

Wilt u meedenken in de Meedenkgroep van JOOST?

We gaan dit jaar van start met een Meedenkgroep van JOOST. Zij komen 3 tot 4 keer per kaar bij elkaar. Elke keer met een ander thema. U kunt zich hiervoor per thema aanmelden. Komen we echt samen? Dan ontvangen wij u met koffie en wat lekkers en gaan met u in gesprek. Maar het kan ook voorkomen dat we elkaar online treffen.

1e Thema: Hoe kunnen we onze dienstverlening verbeteren?

We willen in het najaar van start met het thema: Hoe kunnen we onze dienstverlening verbeteren? Andere onderwerpen zijn: Hoe kunnen wij uw woning het beste verduurzamen? Hoe zorgen we dat senioren prettig en veilig wonen? Hoe zorgen we dat grote onderhoudsprojecten voor bewoners prettig verlopen? Hoe gebruiksvriendelijk is onze website?

Huurdersraad van JOOST

Naast deze Meedenkgroep heeft JOOST ook nog een Huurdersraad ‘Huurders van JOOST’. Zij vormen een vaste raad. De bestuursleden vertegenwoordigen alle huurders in overleggen met JOOST, Raad van Commissarissen van JOOST en gemeente. Kijk voor meer informatie over de Huurdersraad op de website www.huurdersvanjoost.nl.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. U dient eerst aan te vinken of u huurder bent van JOOST. Daarna krijgt u het aanmeldformulier te zien.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Reacties