terug naar overzicht

Opruimdag St. Barbarastraat

Donderdag 10 januari 2019 Opruimdag St. Barbarastraat

In september 2018 is aannemer Hendriks Coppelmans gestart met de laatste 62 woningen in het groot onderhoud op Selissen. De laatste steigers zijn geplaatst in de St. Sebastiaanstraat. Daarna krijgt het project zijn vervolg in de St. Barbarastraat in de 2e week van januari.

Opschoonactie samen met bewoners 
Het is belangrijk dat de aannemer straks voldoende ruimte heeft om de werkzaamheden in de huurwoningen uit te voeren. Vooral op zolder. Want daar vervangen we de isolatieplaten. Vooruitlopend op het groot onderhoud organiseerden we daarom samen met de aannemer op zaterdagochtend 12 januari een opschoondag. Bewoners van de St. Barbarastraat kregen daarbij eenmalig de kans om gratis de spullen die zij niet willen bewaren weg te doen. Er waren medewerkers van de WOP (Woonomgevingsploeg) aanwezig om bewoners te helpen. En wij zorgden die dag natuurlijk ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Energiezuiniger maken van de woningen 
In totaal zijn straks 113 woningen opgeknapt, voornamelijk aan de buitenzijde van de woning. Wanneer keukens, badkamers en/of toiletten meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we die op verzoek van bewoners. We verbeteren het energielabel van de woningen tot (indien mogelijk) label B, we maken de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders aan te brengen (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) en bewoners kunnen ook kiezen voor zonnepanelen.

Eerder organiseerden we een opruimdag in de St. Sebastiaanstraat.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties