terug naar overzicht

Opruimdagen in Middelrode en Berlicum

Donderdag 8 oktober 2020

Deze week hielden we 2 opruimdagen. Dinsdagochtend 6 oktober waren we in de Pastoor van den Boomstraat, Rietveld en de Klaverdries in Berlicum. En woensdagmiddag 7 oktober hadden we een opruimdag in de Irenestraat en de Margrietstraat in Middelrode. Beide ter voorbereiding van de werkzaamheden die wij daar samen met Jansen Huybregts gaan uitvoeren. De betreffende woningen worden energiezuiniger gemaakt. Vrijdag 16 oktober wordt de bouwplaats ingericht en maandag 19 oktober starten we met de werkzaamheden. Eerst in Berlicum en daarna in Middelrode.

Om overal goed bij te kunnen, is het noodzakelijk dat bewoners ruimtes leeg maken. Spullen die ze niet meer nodig hebben en die bewoners willen opruimen, konden worden afgevoerd in de container in de straat. Onze collega’s  Mark Hamers (projectconsulent Duurzaamheid) en gebiedsbeheerder Guus van den Heuvel (zie foto) hielpen een handje mee.

We gaan jaarlijks circa 500 woningen verduurzamen

JOOST gaat tot en met 2025 jaarlijks circa 500 woningen verduurzamen. Om dit behalen benutten we natuurlijke momenten zoals mutatie, planmatig onderhoud en groot onderhoud. Daarnaast voeren we energetische projecten uit die puur gericht zijn op het verbeteren van de basiskwaliteit van de woning, waardoor de energievraag daalt. Zoals hier in Middelrode en Berlicum. Deze projecten noemen we de Energetische Versnelling. Lees hieronder meer over deze projecten.

Energetische Versnelling 2020-2025

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties