terug naar overzicht

Opschoondag Gildenhof

Dinsdag 1 augustus 2017 Opschoondag Gildenhof
Na de bouwvak beginnen we met het groot onderhoud in de Gildenhof. Vooruitlopend op het groot onderhoud organiseren we op zaterdag 26 augustus samen met de aannemer Bouwgroep Moonen een opschoondag.

Het groot onderhoud start aan de oneven kant in de St. Jorisstraat. Daarna zijn Selissenwal en de woningen aan de even zijde in de Jorisstraat aan de beurt. Van daaruit gaan we verder door de wijk.

Opschoondag
Het is belangrijk dat aannemer Bouwgroep Moonen straks voldoende ruimte heeft om de werkzaamheden in de huurwoningen uit te voeren. Vooral op de zolders. Want daar vervangen we de isolatieplaten. Vooruitlopend op het groot onderhoud organiseren we daarom samen met de aannemer een opschoondag.

Hulp van de WoonOmgevingsPloeg
Op zaterdag 26 augustus van 10.00 tot 12.00 uur geven wij alle bewoner van de St. Jorisstraat en Selissenwal eenmalig de kans om gratis hun spullen die zij niet willen bewaren weg te doen. Wij plaatsen hiervoor afvalcontainers in de straat. Er zijn die dag mensen van de WOP (WoonOmgevingsPloeg) aanwezig om bewoners te helpen. De containers zijn alleen bedoeld voor de betreffende bewoners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties