Kunnen wij u helpen?

Opschoondag voor start groot onderhoud St. Sebastiaanstraat

Zaterdag 6 oktober 2018

Half september is aannemer Hendriks Coppelmans gestart met de laatste 62 woningen in het groot onderhoud op Selissen. De werkzaamheden beginnen in de St. Sebastiaanstraat.

Opschoonactie samen met bewoners 
Het is belangrijk dat de aannemer straks voldoende ruimte heeft om de werkzaamheden in de huurwoningen uit te voeren. Vooral op uw zolder. Want daar vervangen we de isolatieplaten. Vooruitlopend op het groot onderhoud organiseren we daarom samen met de aannemer een opschoondag. Zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur geven wij bewoners van de St. Sebastiaanstraat eenmalig de kans om gratis de spullen die zij niet willen bewaren weg te doen. Er zijn die dag medewerkers van de WOP (Woonomgevingsploeg) aanwezig om bewoners te helpen. En we zorgen die dag natuurlijk ook voor koffie, thee en iets lekkers.

Energiezuiniger maken van de woningen
In totaal zijn straks 113 woningen opgeknapt, voornamelijk aan de buitenzijde van de woning. Wanneer keukens, badkamers en/of toiletten meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we die op verzoek van bewoners. We verbeteren het energielabel van de woningen tot (indien mogelijk) label B, we maken de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders aan te brengen (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) en bewoners kunnen ook kiezen voor zonnepanelen.

Vervolg werkzaamheden groot onderhoud Gildenhof e.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen