Maatwerk in Wonen

Speciaal voor 55-plussers die nu een eengezinswoning huren en de stap naar een appartement willen maken  hebben wij ‘Maatwerk in Wonen’. Wat senioren vaak tegenhoudt, is de stijging in huur. En dat snappen wij. We bieden binnen dit project bewoner(s) de kans om te verhuizen naar een appartement met behoud van de huidige huur. Dat klinkt een stuk aantrekkelijker, toch?

De Verhuisregisseur
Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Uit onderzoek blijkt dan ook dat veel huurders opzien tegen het praktische geregel van een verhuizing. Vooral huurders die wat ouder zijn. Deze huurders bieden wij graag een nieuwe dienst aan: de verhuisregisseur. U hoeft zich dan nergens meer zorgen over te maken. Een verhuisregisseur kan vele zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het daadwerkelijk organiseren van de verhuizing. Maar ook aan het doorgeven van adreswijzigingen aan water- en elektriciteitsleveranciers en andere instanties.

Meer weten?
Onze seniorenconsulenten komen graag bij u langs om Maatwerk in Wonen of de diensten van De Verhuisregisseur nader toe te lichten. Zij helpen u graag. Misschien is het ook wel iets voor u?