Versterking gezocht voor Huurders van JOOST

JOOST heeft een eigen huurdersraad: Stichting Huurders van JOOST. Zij zijn voor ons een formele gesprekspartner. Ze overleggen elke twee maanden met ons en praten mee over alles wat met wonen te maken heeft. Voorzitter Ad Boleij: “Wij vertegenwoordigen de stem van de huurders van JOOST en dat is super belangrijk.”

Vertegenwoordiging vanuit alle dorpen

JOOST heeft een groot werkgebied binnen vier gemeentes met kernen als Hintham, Rosmalen, Boxtel, Heeswijk-Dinther, Liempde, Lennisheuvel, Berlicum en Middelrode. Ad: “Lang niet alle dorpen zijn binnen ons bestuur vertegenwoordigd. En daar zie ik graag verandering in. Want wat er in Hintham gebeurt, daar heb ik vanuit Boxtel geen zicht op.”

“Zo heeft de kern Heeswijk-Dinther nog helemaal geen afvaardiging, terwijl daar wel ruim vierhonderd huishoudens van JOOST huren. Ook uit Hintham en Berlicum wensen we nog meer aansluiting. Wie staat op en wil ons komen versterken?” Leden ontvangen een onkostenvergoeding.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Aanmelden, kennismaken of meer weten?

Je meld je aan door een e-mail te sturen naar info@huurdersvanJOOST.nl. Wil je eerst kennismaken of meer weten? Dat kan! Kom persoonlijk langs tijdens één van de spreekuren.

  • In Boxtel: elke dinsdagochtend tussen 10.30 uur en 11.30 uur aan de Van der Aastraat 2.
  • NIEUW - in Rosmalen: elke 1e woensdag van de maand tussen 10.00 uur en 11.00 uur in het Buurt Informatie Centrum aan de Wethouder Noppenlaan 30.

Of neem telefonisch contact op:

  • Voorzitter Ad Boleij: 06 20 43 55 82
  • Secretaris Daan Craane: 06 24 40 02 22

Wist je dat Stichting Huurders van JOOST ook een eigen website heeft? Neem eens een kijkje op www.huurdersvanJOOST.nl.