Organisatie

Woonstichting JOOST is in juli 2019 ontstaan uit een fusie van woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen  We zijn letterlijk Thuis in de Meierij en beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. In onderstaande video stellen we ons graag voor.

Als een goede buurman

Directeur-bestuurder Rob Dekker licht toe: “De naam JOOST en de uitstraling passen bij onze werkwijze: dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf kunt regelen. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. We zijn dé woningcorporatie voor de kleine kernen. Woonstichting JOOST is een krachtige organisatie met een ruim woningaanbod en een breed dienstenpakket”.

Dé woningcorporatie voor de kleine kernen

De woningen van JOOST bevinden zich hoofdzakelijk in de gemeente Boxtel en in Rosmalen. Daaromheen hebben we woningen in Sint-Michielsgestel en in de kernen Liempde, Lennisheuvel, Heeswijk Dinther, Berlicum en Den Dungen. Het hoofdkantoor staat in Boxtel. Verder is er een contactpunt in Rosmalen en we werken met 5 wijkteams die ook écht de wijk ingaan. Rob licht toe: “We willen namelijk dichtbij onze huurders zijn, fysiek zichtbaar én een duidelijk aanspreekpunt. Met als uiteindelijke doel: zorgdragen voor een fijne woonomgeving.”

Meer weten?

Bij een nieuwe start, hoort ook een nieuwe koers. In 2020 presenteerden wij daarom ons nieuwe koersplan “(ge)Woon als een goede buurman”.

Bekijk ons koersplan