Medewerker Bedrijfsbureau

Heb jij een passie voor contractbeheer en inkoopvraagstukken? Leg je hierbij de lat hoog en neem je anderen mee in je enthousiasme en ambitie om het contractbeheer naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben een vacature voor:

een enthousiaste medewerker bedrijfsbureau (36 uur)

Bij JOOST ben je hét gezicht op je vakgebied. Je zorgt hiermee, samen met je collega’s, voor een uitstekende kwaliteit en positionering. Daarmee creëer je een sterke marktpositie voor JOOST en ben je een meerwaarde voor onze huurders. Krijg jij hier energie van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij ondersteunt ons in  de processen die noodzakelijk zijn voor het in stand houden van onze woningvoorraad. Je bent een specialist op het gebied van inkoop en contractbeheer, die altijd nieuw inzichten weet te bieden.

Hoe je werkdag eruit kan zien

Je begint de dag met een overleg met een installateur om het onderhoudscontract voor onze cv-installaties te evalueren. Aan het eind van de ochtend heb je een intern overleg met je collega’s van wijkbeheer om de KPI’s voor het nieuwe contract voor groenonderhoud te bespreken. Je haalt op wat zij belangrijk vinden, zodat jij het beste contract kunt regelen. Na de lunch met enkele collega’s stel je een offerteaanvraag op voor de inkoop van het onderhoud aan de ventilatie-installaties. Daarna heb je een overleg met je collega’s van bedrijfsbureau om jullie werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Aan het eind van de middag beantwoord je nog wat mails en werk je je administratie bij, waarna je met een goed gevoel naar huis gaat.

Dit is wat je doet

Jij bent de spin in het web en de sparringpartner voor collega’s, partners met oog voor de belangen en samenwerking. Je uitdaging is om, samen met collega’s, ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze woningen op niveau blijft. Dit doe je onder andere door het inkopen van onderhoud bij aannemers en installateurs. Je beheert onze contracten en zorgt ervoor dat – binnen de gestelde financiële kaders – het onderhoud kan worden uitgevoerd. Hierbij houd je rekening met de sociale kaders en de impact van het onderhoud op onze huurders.

Dit ben jij

 • Je bent deskundig in vastgoed, analytisch, resultaatgericht en omgevingsbewust.
 • Je hebt kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent daadkrachtig en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht.
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je bent een expert in inkoop en het beheer van contracten.
 • Je communiceert helder en kunt goed onderhandelen, verbinden en samenwerken.
 • Je stelt de belangen van de organisatie voorop.
 • Je werkt zelfstandig, maar weet je collega’s te vinden wanneer overleg nodig is.
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur bouwkunde, vastgoedbeheer of inkoop.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in het onderhoud van woningen, de drive om processen te verbeteren en affiniteit met de volkshuisvesting.
 • Je hebt affiniteit met de sociale woningbouw en kennis van relevante wet- en regelgeving.

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Ben jij de medewerker bedrijfsbureau die wij zoeken?

Stuur ons dan voor 28 april  je CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joost Huijbregts, Manager Vastgoed, bereikbaar via 088 008 14 00.

Planning

Dinsdag 3 mei 2022
Speeddate met de 3 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk maandagochtend 2 mei een uitnodiging. Je maakt kennis met je manager, een directe collega van het bedrijfsbureau en onze HR adviseur.

Maandag 9 mei 2022
Gesprekken met de 3 best passende kandidaten (diepgaandere kennismaking). Je treft wederom een directe collega en je manager.

Dinsdag 10 mei 2022
Arbeidsvoorwaardengesprek met je manager en HR adviseur.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

Solliciteer  manvrouw  Wij houden uw persoonsgegevens 6 maanden in portefeuille.