Word jij onze projectleider groot onderhoud & renovatie?

Energiezuinige en comfortabele woningen realiseren voor onze huurders. Daar word jij blij van! Of het nou gaat om groot onderhoud, energetische projecten of nieuwbouw, jij gaat de uitdaging aan. Ben je daarnaast stressbestendig en kun je goed schakelen tussen verschillende partijen? Dan zoeken wij jou!

Woonstichting JOOST zoekt een bevlogen Projectleider Groot onderhoud & renovatie voor 32 tot 36 uur per week. Een daadkrachtige en overtuigende heer of dame die projecten op tijd, binnen budget en volgens plan realiseert.

Hoe je dag eruit kan zien

 Vanwege de corona maatregelen werk je thuis, maar toch begin je de dag met een kop koffie met je collega’s in de virtuele koffiecorner van JOOST. Voor de bouwteamvergadering die gepland staat voor deze ochtend, werk je je projectadministratie bij. Daarna ga in overleg over één van de groot onderhoudsprojecten die je momenteel leidt. Samen met het projectteam brainstorm je over de beste aanpak voor dit project. Aansluitend heb je een overleg met je collega’s Nadja en Linda, assetmanager en adviseur duurzaamheid bij JOOST, over het energetische versnellingsprogramma. JOOST heeft namelijk de stevige ambitie om jaarlijks 500 woningen te verduurzamen en jij hebt daar een belangrijke rol in.

Na een lekkere lunchwandeling, ga je weer fris aan het werk. Je stapt in de auto richting de modelwoning van je project om samen met de aannemer de laatste details door te spreken. Daarna rijd je nog even langs je nieuwbouwproject om te kijken hoe de bouw vordert. Nadat je weer thuis bent leg je de laatste hand aan een investeringsvoorstel waarmee je het MT goedkeuring vraagt voor de start van een nieuw project. Een afwisselende, productieve dag waarmee jij een mooie bijdrage levert aan onze bouw- en verduurzamingsambities.

Dit is wat je doet

 Als projectleider speel jij een onmisbare rol bij het realiseren van onze (groot)onderhoudsprojecten en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Je voert directie en begeleidt de projecten tijdens de voorbereiding en uitvoering. Veelal vorm je samen met een hoofdaannemer en diverse onderaannemers een keten. Je hebt hierin een regierol. In de meeste gevallen betrek je ook een projectconsulent van JOOST om het sociale aspect rondom een project te begeleiden. Soms krijg je te maken met tegenstrijdige belangen tussen de verschillende partijen. Jouw onderhandelingskwaliteiten en assertiviteit komen dan goed van pas. Je bent verantwoordelijk voor budgetbewaking, bouwplanning en voortgang van het project. Wanneer het project is afgerond, draag je documentatie, zoals garantie, over naar je collega’s.

Dit ben jij

 • De duurzaamheidsopgave zie jij als een grote uitdaging.
 • Jij snapt dat jouw werk over meer gaat dan enkel de stenen. Je zet je daarom in om een mismatch tussen bewoner en techniek te voorkomen.
 • Je communiceert helder en gemakkelijk op verschillende niveau’s. Ook onderhandelen gaat jou goed af
 • Je hebt affiniteit met volkshuisvesting.
 • Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden wanneer overleg nodig is.
 • Je hebt een afgeronde, vastgoed gerelateerde HBO opleiding.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als projectleider bij een woningcorporatie of vastgoed gerelateerd bedrijf.
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving.

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal J. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Hoi. Wij zijn JOOST

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij de Projectleider die wij zoeken?

Stuur dan voor 19 april je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl o.v.v. Projectleider Groot onderhoud & renovatie.

Planning

 • 21 t/m 23 april 2021
  Speeddate met de 5 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk 20 april een uitnodiging.
  Je maakt kennis met je manager en een Projectleider Groot onderhoud & renovatie.
 • 26 april 2021
  Gesprekken met 3 best passende kandidaten (diepgaandere kennismaking).
  Je treft wederom je manager en onze HR Adviseur.
 • 28 april 2021
  Arbeidsvoorwaardengesprek
  Met je manager en onze HR adviseur.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Joost Huijbregts, Manager Vastgoed, bereikbaar via 088 – 008 1400.