Vacature senior medewerker financiën

Ben jij een ijzersterke fineut? Ben jij degene die, samen met het team bedrijfsadministratie, JOOST naar het volgende level brengt? Dan hebben wij jou nodig! Woonstichting JOOST zoekt:

Een senior medewerker financiën voor 32-36 uur per week.

Hoe je dag eruit kan zien

Na een praatje met je collega’s start je vandaag op en check je kort je e-mail. Gisteren gebruikte je jouw thuiswerkdag om je e-mails te beantwoorden. Vandaag staat op de planning om de werkvoorraad van het team bedrijfsadministratie met elkaar te bespreken. Naast alle dagelijkse werkzaamheden spelen er in de eerste maanden van het jaar ook twee andere grote projecten. De jaarlijkse huurverhoging komt er aan en de afrekening van de servicekosten gaat de komende maanden lopen. Aan jou de taak om alle werkzaamheden van de bedrijfsadministratie te coördineren en zelf bij te springen waar nodig. Direct hierna ga je aan de slag met het opstellen van de BTW aangifte en beantwoord je de vragen van het team Control of alle facturen en andere boekingen in de vorige maand verwerkt zijn zodat zij met de maandrapportage aan de slag kunnen. Voordat je naar huis gaat check je nog even of alle huurprijsaanpassingen verwerkt zijn. Morgenochtend start je namelijk op met het klaarzetten van de incassobatch voor het innen van de maandelijks huren bij onze huurders. Goed nieuws! Alles is verwerkt. Je sluit met een goed gevoel de dag af en gaat naar huis. Mede door jou is JOOST in control.

Dit is wat je doet

Je speelt een onmisbare rol binnen het team bedrijfsadministratie. Je coördineert en bewaakt de werkverdeling van het team bedrijfsadministratie en bent het eerste aanspreekpunt voor de Manager Bedrijfsvoering, maar zeker ook voor je collega’s van andere afdelingen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het tijdig en volledig aanleveren van de financiële gegevens, voor het afrekenen van de servicekosten en de huurverhoging. Hierbij ben je de sparringpartner voor het team van bedrijfsadministratie en controllers.

Dit ben jij

  • Je hebt (minimaal 5 jaar) ervaring in financiële bedrijfsvoering.
  • Je hebt een MBO+ opleiding in een administratieve richting.
  • Je bent analytisch, je kan plannen als de beste en cijfers lezen en deadlines bewaken zijn voor jou als vanzelfsprekend.
  • Je werkt zelfstandig, maar je weet collega’s te vinden wanneer overleg nodig is.
  • Je hebt affiniteit met financiële systemen en automatisering.
  • Je kan goed communiceren en samenwerken.

Werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van de corporatiesector zijn handig maar je mag je ervaring ook in een andere sector opgedaan hebben. Een frisse blik en een flinke dosis positiviteit en enthousiasme weten wij te waarderen!

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal H. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Hoi. Wij zijn JOOST

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij die enthousiaste senior medewerker financiën die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk 23 januari 2022 je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl o.v.v. senior medewerker financiën.

Planning

Donderdag 27 januari:

Speeddate met de 5 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk maandag 24 januari 2022 een uitnodiging.
Je maakt kennis met je manager en directe collega’s

Vrijdag 28 januari:

Gesprekken met 3 best passende kandidaten (diepgaandere kennismaking).
Je treft wederom je manager en een directe collega

Maandag 31 januari:

Arbeidsvoorwaardengesprek
Met je manager en HR adviseur.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met François van de Wiel, manager bedrijfsvoering, bereikbaar via 088 – 008 1400 of via francois.vandewiel@wonenbijjoost.nl.    manvrouw    Wij houden uw persoonsgegevens 6 maanden in portefeuille.