Kunnen wij u helpen?

Word jij onze nieuwe HR medewerker

Ben jij die prettige HR medewerker die er staat en de zaken wel fixt?  Ben jij een kei in salarisadministratie, denk je graag mee met de HR adviseur en ben je zorgvuldig? Word jij blij van het coördineren en bewaken van arbo en verzuim binnen JOOST? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonstichting JOOST zoekt een pragmatische HR medewerker voor 24 uur per week. Een vakman of –vrouw die de salaris- en personeelsadministratie altijd op orde heeft en daarnaast actief bijdraagt aan een steeds betere HR-dienstverlening voor al onze managers en medewerkers.

Hoe je dag eruit kan zien

Onder het genot van een kop koffie stem je met je directe collega Evelijn (HR-adviseur) af wat de komende week brengt en waar jullie elkaar kunnen helpen. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je leest de nieuwtjes op het intranet en neemt je e-mails door. Een betermelding van een collega, top! Dit verwerk jij in ons verzuimportaal. Als preventiemedewerker neem je daarna deel aan het periodieke arbo-overleg. Jij hebt daar een belangrijke inhoudelijke bijdrage en bewaakt de voortgang van openstaande actiepunten.

Als je weer op je werkplek komt, zie je een mail voorbij komen over een nieuwe collega die binnenkort start. Jij zorgt ervoor dat alles tijdig geregeld is. Je stuurt de nieuwe collega een welkomstmail, stelt de arbeidsovereenkomst op en verwerkt alles in het personeelssysteem.

In je lunchpauze maak je met een stel collega’s een lunchwandeling. Daarna kun je weer vol energie verder. De nieuwe CAO Woondiensten is rond en jij brengt in kaart welke wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Er liggen nog een paar mutaties die je in het systeem verwerkt zodat alles tijdig rond is voor de komende verloningsronde. Ook beantwoord je enkele eerstelijns HR-vragen. Nog even, voordat je naar huis gaat, het aantal deelnemers aan de training van volgende week checken en een bos bloemen regelen voor de nieuwe collega. Computer uit. Morgen weer een nieuwe dag. Met een goed gevoel stap je op je fiets naar huis.

Dit is wat je doet

 • Je ondersteunt o.a. bij in-, door- en uitstroom en HR-projecten;
 • Je beheert het personeelsregistratiesysteem en voert de salarisadministratie (verloning is uitbesteed);
 • Je zorgt voor optimaal ondersteunende HR-processen en houdt deze op orde;
 • Je treedt op als preventiemedewerker, zorgt voor actief verzuimmanagement en toepassen van het ARBO-beleid;
 • Je denkt mee met de HR-adviseur over het verder ontwikkelen van het JOOST HR-beleid;
 • Je bent het aanspreekpunt voor collega’s voor eerstelijns HR-vraagstukken.

Dit ben jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, een PDL is een pré en je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Excel heeft geen geheimen voor jou;
 • Je hebt kennis van en gevoel bij HR stuurgetallen;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je bent servicegericht en communicatief vaardig;
 • Je houdt van plannen en organiseren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent een echte teamplayer.

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal G. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Hoi. Wij zijn JOOST

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij de HR medewerker die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl onder vermelding van HR medewerker.

Planning

 • Reageren kan tot en met 30 mei
 • Uiterlijk 4 juni ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

Afhankelijk van de maatregelen rondom het Coronavirus vinden de gesprekken op ons kantoor danwel online plaats.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Maria van Os, HR adviseur via (088 – 008 1400).

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen