Word jij onze nieuwe onderhoudsmedewerker?

Hé vakman! Los je kleine reparaties in no time op? Sta je daarnaast stevig in je schoenen en maak je gemakkelijk een praatje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonstichting JOOST zoekt een bevlogen onderhoudsmedewerker voor 36 uur per week. Een aanpakker die de huurder centraal zet en pas tevreden is als de klus naar behoren is geklaard.

Hoe je dag eruit kan zien

 Met een kop koffie in de hand praat je even bij met je collega onderhoudsmedewerkers. Daarna spring je in je bus. Vandaag staan er tien reparaties op de planning. De eerste afspraak is in Rosmalen. Terwijl je de reparatie uitvoert, bied je ook een luisterend oor aan de huurder. Je bent immers onze oren en ogen in de wijk. Nadat je klaar bent, ga je naar je volgende afspraak. Je bent al vaker bij deze huurder geweest en weet dat er een sociaal probleem speelt. Mooi moment om weer eens te peilen hoe het met deze huurder gaat. Wanneer je weer in je bus zit, bel je gelijk even met je collega van het wijkteam om je bevindingen te bespreken. Zo werk je de hele ochtend door. Voor de lunchpauze rijd je naar ons contactpunt in Rosmalen. Daar lunch je met je collega’s en praat je gezellig bij.

Na de pauze rijd je naar Berlicum voor de klussen die daar gepland staan. Terwijl je bezig bent krijg je een telefoontje vanuit ons Klant Contact Centrum of je nog tijd hebt voor een klusje tussendoor. Omdat je voorligt op schema spring je gelijk bij. Wanneer je alle reparaties hebt uitgevoerd, rijd je terug naar de werkplaats. Je collega komt toevallig ook net aan. Jullie nemen kort de dag door en met een goed gevoel stap je op je fiets naar huis. Mede dankzij jou zijn onze huurders tevreden over onze dienstverlening.

Dit is wat je doet

Door jouw inzet worden kleine reparaties bij huurders flexibel opgelost. Je bent in staat om kleine bouwkundige en installatietechnische reparaties uit te voeren. Ook ben je onze oren en ogen in de wijk. Je signaleert sociale problemen en zorgt ervoor dat deze worden opgepakt door het wijkteam.

Dit ben jij

  •  Je hebt een technische opleiding afgerond en/of ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent enthousiast en communiceert helder, zowel met de huurders als met collega’s.
  • Je maakt gemakkelijk een praatje en staat stevig in je schoenen.
  • Je bent klantgericht, maar kunt ook nee zeggen als dat nodig is.
  • Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden wanneer overleg nodig is.
  • Je voelt je, net als wij, thuis in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch.
  • Je hebt affiniteit met de sociale woningbouw.

Dit krijg je ervoor terug

 Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal E. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Hoi. Wij zijn JOOST

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij de onderhoudsmedewerker die wij zoeken?

 Stuur dan uiterlijk vrijdag 17 juli je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl onder vermelding van Onderhoudsmedewerker.

Planning

  • Maandag 20 juli in de ochtend: speeddates met de vier beste kandidaten.
  • Donderdag 23 juli in de ochtend: nadere kennismaking met de twee best passende kandidaten.
  • Maandag 27 juli in de middag: het arbeidsvoorwaardengesprek.