Kunnen wij u helpen?

Word jij onze nieuwe Projectconsulent Duurzaamheid?

Om verspreiding van het Coronavirus te beperken, hebben wij maatregelen getroffen. Daarom zijn onze kantoren gesloten tot 6 april en ontvangen wij geen bezoekers. We hebben de reactietermijn voor deze vacature daarom verlengd. 

Heb jij een groen hart? Snap jij als geen ander dat verduurzaming over meer gaat dan alleen stenen? Krijg je mensen dankzij jouw enthousiasme in beweging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonstichting JOOST zoekt een bevlogen Projectconsulent Duurzaamheid voor 24 uur per week. Een creatieveling die vernieuwend durft te zijn en ervoor zorgt dat projecten soepel verlopen.

Hoe je dag eruit kan zien

Je dag begint wat later dan normaal omdat je gister een avondbijeenkomst had. Je schuift aan bij een extern overleg. Samen met de aannemer en een afvaardiging van bewoners bespreek je welke aanpak het best is om de voortgang van een verduurzamingsproject te waarborgen. Maar liefst 65 woningen krijgen vloer-, dak- en spouwisolatie. Aan jou de taak om de toch al grote impact op de bewoners zo minimaal mogelijk te houden.

Daarna spring je op de fiets om enkele bewoners thuis te spreken over het geplande ‘voortuinen’ project dat binnenkort start in hun straat. Je bespreekt wat de aanpak gaat worden om zoveel mogelijk straatbewoners mee te krijgen om de voortuin te ontstenen. Niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor de biodiversiteit. Na dit overleg bel je even met het waterschap en de gemeente, onze partners in dit project, zodat zij ook weer up to date zijn.

Eenmaal op kantoor ga je met collega’s bespreken hoe je verder invulling geeft aan The Natural Step. Dit traject is net gestart binnen JOOST en jij bent de linking pin tussen onze bewoners en JOOST.

Aan het eind van de dag heb je nog even tijd om je mail bij te werken. Daarna spring je op de fiets naar huis. Een dynamische, volle dag maar je gaat met een goed gevoel naar huis. Dankzij jou zijn we weer een stap dichterbij de realisatie van onze duurzaamheidsambities.

Dit is wat je doet

Woonstichting JOOST bekijkt duurzaamheid niet enkel vanuit de stenen, maar juist ook vanuit de mens en haar omgeving. En dit is precies het stuk waar jij mee aan de slag gaat. Je speelt een onmisbare rol bij de totstandkoming en uitvoering van verduurzamingsprojecten. Jij bent de schakel tussen JOOST, de bewoners, onze partners en de (externe) uitvoerder. Vanuit de praktijk kom je met nieuwe ideeën. Je levert een bijdrage aan leefbare en duurzame buurten.

Dit ben jij

  • Je bent een groen mensen mens; kennis van duurzaamheid en sterk in enthousiasmeren en verbinden.
  • Je hebt ervaring met bewonersparticipatie.
  • Je communiceert helder,  zowel met huurders als met collega’s en partners.
  • Je bent creatief en durft vernieuwend te zijn.
  • Dankzij jouw voelsprieten verlopen projecten soepel en blijft de impact op bewoners binnen de perken.
  • Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden wanneer overleg nodig is.
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding.
  • Je hebt affiniteit met de sociale woningbouw en kennis van relevante wet- en regelgeving.

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Hoi. Wij zijn JOOST.

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij de Projectconsulent Duurzaamheid die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk woensdag 18 maart 2020 je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl o.v.v. de functienaam.

Planning

Maandagavond 20 april 2020:
Speeddate met de 5 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk vrijdag 17 april een uitnodiging.
Je maakt kennis met je manager en één of twee consulenten.

Donderdagochtend 23 april 2020:
Gesprekken met 3 best passende kandidaten (diepgaandere kennismaking).
Je treft wederom een directe collega consulent en onze adviseur duurzaamheid.

Dinsdag 28 april 2020:
Arbeidsvoorwaardengesprek.
Met je manager en P&O.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Inge Huisman, Manager Sociaal Beheer, via 088 – 008 1400.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen